(?)

 (?)

Zin om een dagje er op uit te gaan met een mooie houten zeilboot? Lekker dobberend van de zon genieten, of met volle zeilen door de golven klieven? Ik verhuur mijn boot voor minder dan de gemiddelde bootverhuur. Lees hier hoe het werkt...

Het is de bedoeling dat je nu betaalt, en zeilt als de boot klaar is. Van het geld koop ik verf en onderdelen. Volg de vorderingen om te zien wanneer de boot klaar is. Wanneer de boot klaar is, stuur ik iedereen die zich heeft opgegeven een bericht, zodat je een datum kunt kiezen.

Weinig of geen zeilervaring? Ik ben een ervaren zeiler. In weekenden en schoolvakanties wil ik graag meezeilen en instructies geven. Langere of kortere huurperiodes zijn mogelijk. Andere variaties en exta's zijn bespreekbaar. Prijzen voor afwijkende huurperiodes en andere dingen in overleg, geef het even aan bij opmerkingen.s: boot bootje huren varen zeilen bootverhuur boothuur goedkoop voordelig prijs goedkoopste voordeligste Gelderland)

Tarieven:        
varen met begeleiding - per week   €750,-    
varen met begeleiding - per dag   €145,-    
varen met begeleiding - per uur   €20,-    
        Reserveer nu
boothuur - per week   €295,-    
boothuur - per dag   €50,-                                    
boothuur  - per uur   €7,50    

Tip: Reserveer een dag met begeleiding, en een dag zonder.
      Dan kun je meteen in praktijk brengen wat je hebt geleerd!


Over de boot & ligplaats
Mijn boot is bijna 6 meter lang en iets minder dan 2 meter breed. Het is een zogenaamde TOP. Deze is gaffelgetuigd, en heeft een zwaard. De boot is helemaal van hout. Het dek ga ik blank lakken, net als de mast en de vloer van de kuip. De buitenkant / onderkant ga ik zwart te schilderen, zodat het houtpatroon van het dek mooi naar voren komt.

Er passen 4 mensen in de boot, eventueel 5. Als het nodig is kan ik de boot in mijn eentje varen, dus zelfs de grootste klungel of luiwammes kan meevaren. Natuurlijk kan ik ook stilzitten en tips geven, dus ook voor de echte fanatiekeling is er genoeg uitdaging.
De boot komt te liggen in Friesland, want daar is veel interessanter vaarwater dan bij Zutphen of Zwolle.
(tagwoorden: zeilwerkstuk zeilboot eindwerkstuk Geerten Beumer bootje huren varen zeilen watersport bootverhuur)
Ben je al overstag? Ga naar Ik doe mee! en laat het me weten.
Nog twijfels of vragen? Schroom niet, e
n neem contact met me op!