(?)

 (?)

Ik knap een boot op, maar dat kan ik niet alleen. Jij kunt me daarbij helpen!
Je kunt op verschillende manieren meedoen:

Ga eens een dagje varen
Zin om een dagje er op uit te gaan met een goed onderhouden zeilboot? Lekker dobberend van de zon genieten, of met volle zeilen door de golven klieven? Voor €50,- mag je een dag lang de boot gebruiken. Dat is goedkoper dan bij de meeste bootverhuurders.
Weinig/geen zeilervaring? Ik ben een ervaren zeiler. In weekenden en schoolvakanties wil ik graag meezeilen en instructies geven.
> Ga naar Huren.

Kom een keer langs
Er moet natuurlijk veel gebeuren aan de boot. Als je het leuk vind, kan je meehelpen. Het meeste werk zal het schuren en schilderen / lakken zijn. Hierbij kan ik zeker hulp gebruiken. Later moeten er nog vele kleine onderdelen worden geplaatst, zoals kikkertjes (klampen), katrollen en bijvoorbeeld het roer. Als je van tevoren even belt of mailt, dan weet ik wanneer je langs komt.

Tips en onderdelen
Zelf een keer een boot gebouwd? Veel ervaring met hout of speciale verfsoorten? Gewoon enthousiast? Meedenken is altijd fijn. Bel, mail of spreek me een keer aan.
En als je toevallig onderdelen hebt van een boot, wil ik die misschien wel van je overnemen. Dus kijk eens op zolder, snuffel in het schuurtje en graaf in je geheugen, dan zou het zomaar kunnen dat straks jouw katrol / verf / touw op mijn boot zit.

Enthousiast geworden? Vul in het formulier in wat je wil doen.

Wat ik nog nodig heb:
- trailer
- ligplaats (winter, overdekt)
- vallen, schoten, landvasten (touwen)
- verstaging
- kleine onderdelen (katrollen e.d.)
- vaarboom
- buitenboordmotor
- ankerbol
- toplicht
- en meer...

Heb jij één van deze dingen? Of heb je iets anders? Neem contact met mij op.